En ookaan tässä vuoden vaihteessa kerennyt paljoa koneella oleilemaan. Käly nyt sitten odottaa vauvaa.. Joillakin se tosiaan käy niin paljon helpommin. Aluksi ei tuntunut niin mukavalta, mutta olen nyt kyllä ihan innoissani uudesta tulokkaasta. Ja he ovat kyllä juuri sellaisia ihmisiä, joille vauva kuuluu, että ihan kiva!

Meillä on nyt vähän siirretty vauva-asiat syrjään. On ollut niin paljon kaikkea muuta mielessä, ettei ole kerennyt kuukauteen niitä ajattelemaan.

Tosiaan nyt on kp28. Tässä kierrossahan piti nyt päästä siihen kierron kartotukseen. No ei taaskaan onnistunut, koska ultra aika olisi  mennyt välipäiville ja silloin sairaalas poli on kiinni. Petyin ihan hulluna tästä asiasta. Töissäkin kun puhuin mieheni kanssa aloin siellä itkemään ja olin aivan paskana. No sovittiin, että saan joululahjaksi käynnit yksityisellä klinikalla. Vielä en ole kuitenkaan varannut edes aikaa sinne, koska nyt pitäis menkkojen jo olla niin lähellä, että koitan sinne julkiselle päästä kierron kartoitukseen. Jos tällä kertaa onnais.

Onneks tuon masennuksen jälkeen tuli joulu ja vuoden vaihde, niin unohtui koko asia. Tosin siinä joulupäivänä sain kuulla kälyn vauvasta, mutta silloin oma murheeni oli jo pienempi.

Vuoden vaihde oltiin Vaasassa ystäväni luona. Siellä unohtui kaikki kotona olevat murheet, työasiat ja muut sellaiset. Oli vähän niin kuin loma omasta päästä.

Heti vuoden alussa sitten alettiinkin miettimään hääpäivää ja nyt on vihkikirrko varattu elokuun ensimmäiselle päivälle. Eli nyt meneekin aika sitten noita häitä järkkäillessä. Harmikseni kaasoni asuu siellä Vaasassa, mutta on onneksi viikon päästä tulossa tänne. Ajattelin, että yritän nyt alussa suunnitella mahdollisimman pitkälle. Kuitenkin tulee jossain vaiheessa sellainen olo, ettei kiinnosta eikä jaksa ollenkaan, niin sitten on mahdollisuus pitää hiukan lomaa hääsuunnitteluista.
Nyt pitäis tässä piakkoin päättää juhlapaikka. Yksi on jo alustavasti varattu, mutta täytyy vielä hieman ottaa lisää selville ruuasta ja muusta sellaisesta, kun miehelläni tuntui olevan niin paljon omia ideoita.

Nyt tää tytsi lähtee lenkille tuonne ihanaan tammikuun vesisateeseen. Oon siis alkanut hieman enemmän liikkumaan, jotta on sitten solakammassa kunnossa häissä. :D (Hah..jos on)