Alkuviikko oli karmea. Ystäväni veli menehtyi vakavaan sairauteen. Ja vaikka en ole tätä veljeä edes tavannut, tuli kyllä itku useempaan otteeseen. En osaa edes kuvitella läheisten tunteita. Tältä mieheltä jäi suremaan vanhempien ja sisaruksiensa lisäksi vaimo ja kaksi pientä lasta. :( Tuntuu todella pahalta.
Onhan se kuitenkin omaa elämää jatkettava, vaikka tuollaiset aina saakin pysähtymään ja hetkeksi miettimään asioiden tärkeysjärjestyksiä.

Torstaina mentiin sitten virallisesti kihloihin. Tai siis nyt kun torstai oli itsenäisyyspäivä ja vapaapäivä, niin kihlautuminen tapahtui heti puolenyön jälkeen torstaisen vastaisena yönä. Näin ollen päästiin sit vähän juhlimaankin sitä samalla. Mieheni työkaveri oli vaimoineen täällä meillä ja oli kyllä todella hilpeä tunnelma. Meni oven kahvakin siinä juhlatunnelmassa seinästä läpi :D
Sitten joskus puoli kahden aikaan siirryttiin pitkästä aikaa Cosmoon. Siellä oli myös meidän duuniporukoita kun oli meidän pikkujoulut, joihin en sitten ton oman juhlan takia mennyt.

Niin ja alkuviikosta ostettii pääasiassa miehelleni joululahjaks pleikka3.

Hääpäivää ollaan jo mietitty. Eka ajattelin, et se ois rahasta kii, mut kyllä me saadaan kerättyä ainakin se viisi tonnia ja pystytään hyvin sillä jo kattomaan halvempia ratkaisuja. Vieraista ei olla kyllä kumpikaan valmiita karsimaan, kaikki sukulaiset ja ystävät ovat tervetulleita sinne. Kaikkia häävinkkejä muuten otetaan ilomielin vastaan!!

No jos sattuu niin onnekkaasti, että meille suotaisiinkin se lapsi ennen ens kesää, niin sitten olisi kiva odotella häiden suhteen.. Menee tosiaan vähän monimutkaseksi, kun ei voi koskaan tietää mitä tulee tapahtumaan. Mutta katsellaan.. Ainakin tämä häiden miettiminen vie ajatukset pois siitä kaikkein tärkeimmästä.

Eilen alotin tikuttamaan ovista.. eipä oo osunut kohdalle vielä.. jänskään oikeesti aika paljon löytyykö sitä ollenkaan. Tekis oikeesti mieli mennä jonnekin yksityiselle gynelle, et se vaik ottais verikokeita ja ultrais. No itseasiassa kyl oottelen sitä ovista vasta ens viikon alkuun, mut oli pakko alkaa tikuttaa ajois ku kierto on nyt vähän heitellyt.

Aargh.. nyt meen poistaan kasvonaamion kun tämä on ollut jo jonkin aikaa naamassa. :D