Mein ois pitänyt tänään mennä kattomaan asuntoa Orimattilaan. Soitin kuitenkin sille välittäjälle ja se sanoi, että näyttö on vasta huomenna. Plääh. Toivottavasti se on oikeessa. Pitää varmaan huomenna vielä varmaan tarkistaa asia, ettei turhaan sinne asti ajele.

Eilen oltiin ilta Hinthaarassa. Minä ja Heli grillailtiin sillä aikaa kun pojat touhusi muita juttuja. Me ei tosiaankaan tehty niin älyttömän hyvää grilliruokaa ja olihan tuo aika mustaakin. :D Mitäs laittavat amatöörit asialle, kun ois parempiakin vaihtoehtoja tarjolla. Kerpele.
Huomisesta asti pitäs alkaa vauhdilla lukemaan tenttiin. Mein kiva opettaja lähtee koulusta pois ja eiolekaan sit tietoa kuka sen paikalla tulee. Saa nähdä kuinka mun opiskelujen sitten käy. Onko seuraava opettaja yhtä rento.

Hain työpaikkojakin tänään. Soitin meinaan sairaalaan, että mielummin tulisin leikkaukseen vasta kesän jälkeen. Ei meinaan yhtään huvita kesällä olla sairaalassa tai maata himassa niiden leikkaushaavojen kanssa. Hain sitten yhtä sellasta hommaa josta olisin tosi kiinnostunut. Saa nähdä kuuluuko sieltä jossain vaiheessa jotain. Toivottavasti. Paikka olis Jäkessä ja arkipäiväduunia, eli just sellasta mitä haluisin. Ja se ois jollain tavalla mun opiskeluissakin hyödyksi.

Odotan tässä, et tuo miekkonen lopettais ton pelaamisen (kun menin sille eilen uuden pelin ostamaan) niin pääsisi kauppaan ja saisi ruokaakin. Vaikka ei näin lämpösellä nyt hirveesti tee mieli syödä, mutta kun silti on nälkä. Huomenna on sitten syöpikselle meno. Se varmaan mainitsee jotain mun kärventyneestä ruhosta.
Olin meinaan lauantaina Mikon kanssa töissä ja kyllä siinä päivän aikana auringossa hommaillessa paloin aika kiitettävästi.Miksi pitääkin aina unohtaa suojata itsensä auringolta..