Se huono olo jatkuu edelleen. Eilen siellä Hinthaarassa oli pakko käydä oksentamassakin kun tuli vaan yhtäkkiä karmea kuvotus. Se jatkui koko illan ja on vielä tänäänkin vaikuttanut. Jos se vielä jatkuu muutaman päivän, voisin soittaa sairaalaan ja valittaa sinne. Tahtoisin jo niin saada sen leikkausajan.

Oli tosi ihanaa käydä kummitytön ja ystävien luona <3. Iines oli mahtava. Se kyseli "onks sul vauva?", "miks sul ei oo vauvaa?", "koska sulle tulee vauva?". Yritä siinä nyt fiksusti sitten selittää :D
Nyt yritän jonkin verran siivoilla. Ulkona on niin paska keli, ettei tee ees mieli lähteä sinne. Suunniteltiin Jyväskylään menoa, mutta näyttää, että se jääkin suunnitelman asteelle, koska rahatilanne on aivan tajuttoman paska. Ja toiseks täytyis londii auto jostain. Hö. Mulle tekis niin hyvää päästä näistä ahdistavista etelä- suomen piireistä pois joksikin aikaa. No täytyy viimeistään kun tulee lämpimät ilmat niin suunnata sinne.

Ainiin.. Mietittiin L.O.B.:lle menoa, mutta en nyt sit tiiä.. Ja rahaahan tässä taloudessa ei olis kyllä yhtään ylimäärästä.
Typerät naudat soitteli Mikolle yöllä ja valvotti mua.. Aah ne lapsokaiset vois jo jättää aikuiset rauhaan!! MURR